Schoonheidssalon Beauty art

Herstel uw rimpels met Gezichtsbehandeling in schoonheidssalon Beauty art.

Facelift

Facelift s van nature aanwezig in de huid, het bindweefsel en het gewrichtsvocht. Hierdoor bevordert hz tevens de diepe hydratatie van de huid. Het effect is direct zichtbaar. Na ongeveer een jaar moet de behandeling herhaald worden, om hetzelfde effect te behouden.

Haaruitval behandeling – mesotherapie! 75 euro.

  • Mesotherapie: een injectietechniek  waarbij een serie van oppervlakkige  injecties wordt gegeven, net onder de
  • opperhuid (plm 1mm diep).
  • Mesotherapie  brengt precies de juiste bouwstoffen aan op  de plek waar het nodig is (rondom de haarfollikels)
  • De stoffen die de haarstamcel bokkeren worden geneutraliseerd en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. Dit alles resulteert in een stimulatie  van de natuurlijke haargroei. Kans op resultaat: 90-92 % !

Striae verwijderen 65 euro

Striae is gescheurd bindweefsel, waarvan strepen op de huid van het lichaam zichtbaar
kunnen worden. Het ontstaat voornamelijk indien de huid in korte tijd een snelle groei kent. Het bekendste voorbeeld is dat van striae op de buik van een vrouw tijdens een zwangerschap. Ze kunnen echter ook ontstaan op borsten of dijen als deze sneller groeien dan de huid kan bijhouden. Een andere groep waarbij het verschijnsel vaak voorkomt, is bodybuilders. Daarnaast zijn er enkele syndromen beschreven waardoor men striae zou kunnen krijgen; syndroom van Cushing en het Marfansyndroom. Striae verwijderen is niet eenvoudig. Beauty art is gespecialiseerd in het verminderen en vervagen van striae.

PEELING-65 euro

Eindelijk een peeling op de markt waarbij de werking alleen plaatsvindt in de papilaire laag van de huid, waardoor de buitenkant van de huid wordt ontzien en intact blijft. Dit is dus een uitstekende diepte peel als u b.v. een dunne- of zelfs een gevoelige huid heeft. Andere chemische peels verdikken de lederhuid (dermis) maar maken de opperhuid of bovenste huidlagen (epidermis) juist dunner, perfect bij een dikke stevige huid of een huid met acne en acne littekens, maar iets minder voor een al reeds dunne huid.

PQAGE heeft een unieke drievoudige werking:

Voordelen:

geen vervelling

geen pijn

direct een mooiere huid

PQAge is een veilige en comfortabele peeling voor de huid. De behandeling is geheel pijnloos, en zelfs niet onaangenaam te noemen omdat we de peelinggel de

Het zorgt direct voor een liftend en huidverstrakkend effect van de huid. Het stimuleert de huideigen collageen- en elastine aanmaak voor een zichtbaar stevigere, jongere huid. Dit gebeurt echter niet meteen maar na gemiddeld 21 dagen na de behandeling zoals bij iedere chemische peeling. Deze peeling formule bevat tevens huidoplichtende ingredinten. Deze egaliseren je huidskleur per direct, waardoor je huid er rustig, fris en egaler van kleur uitziet.

Acne

Salon Beauty is gespecialiseerd in de behandeling van acne. Wij kunnen vrijwel alle acne doen verdwijnen, op voorwaarde dat men zich houdt aan hetgeen wij samen afspreken.

Wel of geen dieet?
We moeten alleen samen uitzoeken voor welke stoffen je gevoelig bent. Als wij samen constructief de acne te lijf gaan, zul je verstel staan hoe snel je huid vooruit gaat en hoeveel littekens van acne van vroeger nog zullen verminderen.

Meso-therapie-ANTI-AGING TECHNIEK-

Unieke methode, verbluffend resultaat. Kost 70 euro.

De meest geschikte plaatsen om hz toe te passen zijn het gezicht, hals, buik, benen en dijen.

hz helpt bij sinaasappelhuid, plaatselijke vetophopingen, fijne rimpels en een droge of ruwe huid. De huidbehandeling heeft het meeste effect wanneer er vroegtijdig mee begonnen wordt, zo rond de 35 jaar. Een doffe, grauwe huid, zoals een rokershuid, zal verfrissen. Daarnaast kunnen kleine rimpeltjes worden aangepakt. De behandeling dient echter wel, zeker het eerste jaar, circa iedere zes weken te worden herhaald. Daarna kan de behandeling worden afgebouwd, afhankelijk van het resultaat.

De Meso Roller maakt je huid stralend en gezond

Wat is de Micro Roller nu precies?

De Micro Roller is een cilinder met 192 minuscule naaldjes waarmee uw opperhuid gecontroleerd kleine gaatjes aanbrengt.

De Micro Roller maakt uw huid strakker, gladder en geeft een prachtige matte teint. Uw huid is een levend orgaan, de micro openingen zetten uw eigen fibroblasten aan tot aanmaak van collageen en elastine. U merkt het al binnen een week, uw huid wordt gladder en strakker. Collageen en elastine zijn in uw huid verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit. Effectief bij: huidverslapping, rimpels, littekens, striae en sinaasappelhuid!

Rood LED licht – verjonging op basis van het lichaamseigen herstelproces

Licht heeft een erg positieve invloed op onze huid en ons welzijn. Denk maar eens aan het verschil tussen een lekkere zonnige dag vergeleken met een donkere winterse avond. En hoe stralend onze huid er in de zomer uit kan zien, in vergelijking die in met de winter. Rood LED licht heeft dezelfde positieve eigenschappen van daglicht, maar niet de schadelijke bijwerkingen zoals UV-of IR- straling en is volledig veilig in gebruik..

Het effect

liftend en vochtherstellend

verbetert de huidstructuur,

verbetering van de doorbloeding van de huid en de huidskleur,

heilzaam bij couperose,

vermindering van fijne rimpeltjes en lijntjes.

gaat winter depressie tegen

Micro Dermabrasie – 55 euro

Micro Dermabrasie – Micro Dermabrasie is het gecontroleerd verwijderen van de bovenste laag van de opperhuid door middel van speciale kristallen.

Micro Dermabrasie gebeurt met veilige aluminiumoxide kristallen die onder vacu�m de huid slijpen. Het optimale effect wordt bereikt met kristallen met een diameter van 80 micron. Dit is een zachte en veilige behandeling waarbij de dode huidcellen (hoornlaag) alsook de stratum lucidum (doorschijnende laag) verwijderd kunnen worden. Dit resulteert in een krachtige opperhuid regeneratie die de huid een langdurig schoon en fris uiterlijk geven. Lijntjes en rimpels verfijnen en verminderen doordat de basale cellaag nieuwe jonge, gezonde cellen zal vormen.

Goed bij acne !

Micro needling

Derma pen behandeling De Derma pen is geschikt voor de behandeling van:

Fijne lijntjes, verslapte huid, grauwe en doffe huidskleur, grove pori�n

Zon beschadigde huid en (acne) littekens

Rimpelvervaging

Huidverstrakking

Vermindering/verwijderen van pigment -of ouderdomsvlekken

Vermindering van couperose

Verbetering striae

Huidverjonging

Professionale Brazilian Wax Salon
Ontharen met brazilian, bikinilijn zonder pijn !

Brazilian waxing in leiden. BRAZILIAN WAX zonder pijn, met coolspray 40euro. Specialisten – Professioneel Ontharen – Brazilian Wax – of schaamhaar waxen. Behandeling duur 8 minuten !

Harde hars – Film Wax

Harsen met harde hars is een striploze hars. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hot film wax ofwel filmhars. Deze hars heeft een harde vorm als ze koud is en wordt door het verwarmen met een harsverwarmer stroperig. Hot film wax wordt aangebracht als een dunne, efficinte laag en zonder strips verwijderd. De hot filmwax is uitermate geschikt voor het verwijderen van elke haargroei, geeft uitstekende resultaten op weerbarstig okselhaar en bij het harsen van de bikinilijn of een brazilian wax.

[an error occurred while processing the directive]
[an error occurred while processing the directive] schoonheidskliniekba